Exhibition of Studio Projects 2020

City above rails - Office building

Simona Belanová

Annotation

I decided upon designing an office building above the Main station. Considering the convenient location I though it would be a good idea to use all the given advantages and work with them. Creating a building to which people go just so they can be sitting in the office with their door shut was not my goal. I wanted to create space where people would feel motivated and relaxed This way becoming more effective an efficient. The most prominent element of the interior is created by the stairway located in the atrium of the project. It's connecting all of the floors and this way deconstructing the strict box-like old fashioned office space. Making the interior feel more open. This way people could meet up more easily and work togrther.

For the content of this site is responsible: prof. Dr. Henri Achten