Exhibition of Studio Projects 2020

Administrative complex of buildings near Vršovice railway station

Albert Schneider

Annotation

The office building at Vršovice Railway Station is part of a set of smaller administrative buildings located BEHIND THE LINE OF Vršovice Railway Station. The building has seven floors above ground and one underground floor. The garages are connected to the parking system of the local blocks. The private area for the office building has 53 parking spaces. The building has a reinforced concrete skeleton structure with an inner core and is clad with a light perimeter cladding with glass panels. The building has a roof terrace, a spacious piazzetta, a small shop, a reception and a connecting neck with meeting rooms. The individual floors of the building are spatially variable and allow you to adjust the space according to specific requirements.

For the content of this site is responsible: doc. Ing. arch. Petr Kordovský