ZAN projects

Paddleboard Club

Eliska Lukáčová

Annotation

The club's leisure relaxing activities on the large area of the future Lake Most are situated on a narrow sloping plot with a terrain break. The two-storey building is situated directly on the terrain break of the plot and thus uses the possibility of boarding to the lower and upper floors from different levels of terrain. On the lower floor there are changing rooms and a clubhouse for club members with the possibility of sitting and snacking overlooking the lake. The hall space in the columns of a separate part also includes a shop with paddleboards and sports equipment, including facilities for employees. The upper floor accessible from the top of the plot is the apartment of the club manager, who also has an office here.

For the content of this site is responsible: Ing. arch. Pavla Kvízová