ZAN projects

Tourist center

Anna Rychmachová

Annotation

The tourist center is located in a revitalized landscape after surface mining in the summer colony by the newly created lake. Visitors can find out about the location, get tips for trips, or just come and sit and enjoy the surroundings. The building is designed to copy the shape of the terrain slowly to the lake. The building consists of three main functions - an apartment for the owner, a tourist center and a clubhouse for the summer tourist camp. The apartment is located at the top of the building and also extends into the tourist center. The tourist center consists of a tall lighted space with a projection screen. In the third part of the building there is a clubhouse. The land is connected by a path that leads to the lake and also connects two terraces that allow outdoor seating.

For the content of this site is responsible: doc. Ing. arch. Jan Jakub Tesař, Ph.D.