ZAN projects

Clubhouse

Martin Vozák

Annotation

For a small wine village Vrbice, I decided to design a scout clubhouse, which the village is lacking. The building is entered from the garden. The ground floor contains small kitchen, two bathrooms and equipment storage accessible from outside. Half a floor lower there are two cellars. The one opposite the historic wine cellars might also serve as one. The scout clubroom itself is upstairs. It is formed of three connected spaces with different functions - relaxation, games and meetings. Those spaces are created by the difference in floor levels. The building divides the ground it’s build on into two parts. The one opened to the countryside serves as a garden, while the other part extends the road and forms public space with place for relaxation created by the shape of the building.

For the content of this site is responsible: Ing. arch. Martin Kropáč, MSAAD