Exhibition of Studio Projects 2020

Around the market

Bc. Michaela Přibylová

Annotation

The main goal of the proposal is to connect the city with the market and support the existing functions so that the area retains its current character. The wall is the biggest barrier for the market. It is also the value of the area forming a complete space. New entrances are created in the fencing to enable better passage through the market. The parking lot located behind the wall prevents the connection of the halls with the surroundings, and therefore I design buildings in the space that will revive the space and create a transition with the city's buildings. On the contrary, the public space between the new buildings allows the market to "breathe".

For the content of this site is responsible: Ing. arch. Štěpán Valouch