Exhibition of Studio Projects 2020

Public space of the Lanškroun swimming pool

Bc. Tereza Krákorová

Annotation

The new project of the Lanškroun swimming pool, as one of the possible recreational centers of the city, also requires valuable public space. It responds to the existing road with a sidewalk and an ongoing bike path. It offers a place to relax by the shallow pool, sit on a wooden bench or on natural free-standing stones in the shade of trees. The project has a multifunctional use and responds to the terrain and the newly designed building. At the same time, the project functions on the one hand as bicycle stands and on the other hand, in the form of greenery, as a dividing line from the car park. Public lighting is an important part of the space.

For the content of this site is responsible: Ing. arch. Josef Mádr