Exhibition of Studio Projects 2020

LET'S MEET IN THE MIDDLE

Ondrej Vik

Annotation

The Novovysočanská courtyard is located inside a loggia house from the entire 20-30 years of the last century designed by architect Jaroslav Benedikt. If you look at the current situation, it is easy to say that this court does not have a certain, defined function. Being inside the house surrounded by balconies, which provide a view from all sides of the builing, but thats all, this whole experience of amazement ends. It's just a plane yard. Empty space without deeper meaning. It has no stunning character, but very limited use. Its potential disappears, possible functionality does not exist. The main idea of my proposal is to create a suitable space where can be interaction and action between people, residents, families, acquaintances, friends, community.

For the content of this site is responsible: Ing. Radmila Fingerová