Exhibition of Studio Projects 2020

BUŠTĚHRAD - PUB - BREWERY CELLARS CONVERSION

Bc. Klara Gryčová

Annotation

The aim of the project was to find a new use for the former brewery cellars in Buštěhrad, in the interior of which I designed a large beer hall and space for an escape game. The room with the tasks that players have to complete to proceed in this game is connected by a spiral staircase with objects above the cellars. They serve as a summer scene with facilities for performers. In carrying out this assignment, I tried to get as much daylight as possible into these spaces. The most fundamental intervention of my design is digging the soil in front of the cellars. This helped both to achieve the vision I set and at the same time to create a large open space with sitting stairs, not only for summer sitting with friends over a beer.

For the content of this site is responsible: Ing. arch. Tomas Efler