Výstava ateliérových prací

BUŠTĚHRAD - PIVNICE - KONVERZE PIVOVARNICKÝCH SKLEPŮ

Bc. Klára Gryčová

Anotace

Cílem projektu bylo najít nové využití pro bývalé pivovarnické sklepy v Buštěhradě, do jejichž interiéru jsem navrhla velkou pivnici a prostor pro únikovou hru. Místnost s úkoly, jež musí hráči splnit pro další postup v této hře, je propojena točitým schodištěm s objekty nad sklepy. Ty slouží jako letní scéna se zázemím pro účinkující. Při realizaci tohoto zadání jsem se snažila zejména dostat do těchto prostor co nejvíce denního světla. Nejzásadnějším zásahem mého návrhu je odkopání zeminy před sklepy. To napomohlo jak k dosáhnutí mnou stanovené vize, tak zároveň k vytvoření velkého otevřeného prostranství s posedovými schody, nejen pro letní posezení s kamarády u piva.

Za obsah této stránky zodpovídá: Ing. arch. Tomáš Efler