ZAN projects

Living in the Šárka Valley: Rezidence Razl

Lukas Rázl

Annotation

I decided to design the house for myself and my brother. We have a good relationship and we get along very well, but sometimes it has its flies and they are the ones that shape this house. As for the dispositions of the house, since my brother and I have the same taste and opinion of the houses, practically everything is the same. So both floors are very similar. As for the location, I chose such a hilly plot of land because I like the houses planted in the field and their functioning with the surrounding landscape. The bonuses of this plot are that I can sunk the house so that you can't see the house from the upper street, but at the same time the house covers the garden with its area and the roof can be used as a parking space for cars.

For the content of this site is responsible: Ing. arch. Martina Buřičová