Exhibition of Studio Projects 2020

Theater in Vlašim

Martina Bílá

Annotation

The advantage of the whole project is the use of the theater as a multifunctional space. A space that will be a place of meeting, education and knowledge. The overall view from the outside tries to respect nature with wood paneling. And at the same time inconspicuously fit into the face of the city, using concrete and sheet metal facades. The foyer at the main entrance can be a place to stop. The high ceiling and the monumental staircase are its distinctive feature. Another place for social contact is a cafe. It is dominated by the lightness of the high ceiling and glass walls. Great emphasis is placed on multifunctionality. The theater hall can be mechanically transformed into a dance hall, a concert hall, a cinema hall and also an exhibition space.

For the content of this site is responsible: doc. Ing. arch. Hana Seho